tina

Over Vi@tina

Aangenaam, ik ben Tina Schoorl, de vrouw achter Vi@tina Adminstratiekantoor in Haarlem.

Wie mij als financieel specialist inschakelt voor zijn of haar bedrijf, zal merken dat ik toegewijd en secuur te werk ga. Een arbeidsmentaliteit die ik heb meegenomen vanuit mijn ervaring als medisch pedicure en apothekersassistente. Beroepen waarvoor nauwkeurigheid en focus absolute basisvaardigheden zijn.

U hoort het, ik kom oorspronkelijk uit de zorg. Dat maakt mij ook team- en servicegericht. Ik zoek altijd de samenwerking, met klanten, managers, medewerkers en collega-ondernemers. En ik bijt mij vast in het belang van mijn klanten.

Financieel specialist

Je moet je als mens blijven ontwikkelen, en daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor een volgende stap in mijn loopbaan, als zelfstandig financieel professional. Mijn hands-onmentaliteit en sociale eigenschappen kan ik in Vi@tina volledig kwijt. Na het afronden van diverse opleidingen ben ik volledig gecertificeerd (via NIRPA en VNSa) en kan ik mijn klanten een compleet dienstenpakket aanbieden.

Netwerk

BNI lidInmiddels heb ik een netwerk van specialisten opgebouwd, via Magenta Group en BNI Haarlem op Dreef, met wie ik productief samenwerk. Daarvan kunnen mijn klanten ook profiteren!

Privé

Naast werk waarvan ik hou, heb ik ook een plezierig privéleven. Ik geniet van mijn opgroeiende gezin, en van de activiteiten die dat met zich meebrengt. U kunt mij regelmatig vinden bij de voetbalclub van mijn kinderen, niet alleen als enthousiaste moeder, maar ook als actieve vrijwilliger. Veldplanning of bardienst, ik steek voor alles de handen uit de mouwen. Dat past nu eenmaal bij mij.
U heeft mij nu een beetje leren kennen. Die kennismaking zet ik graag persoonlijk voort. Belt u mij gerust voor een afspraak. Want Vi@tina regelt graag alles voor u!